Project Omschrijving

Als ideetje begonnen in de kroeg, nu een gerenommeerd merk. POAR NEEM’N wie kent het niet! Paperclip Design mag helpen met ‘the next level’: merkstrategie, marketing en media uitingen voor online en events. Heya, mooi man!

Zeer creatief, inventief en een heldere vooruitkijkende blik. Hierbij bestaande waardes meegenomen. Hans heeft ons geholpen met het definiëren en uitbreiden van onze huisstijl. Ons merk had al veel waardevolle kenmerken, als je een lange periode druk bent met ondernemen en er middenin zit zie je niet altijd alles even helder. Na een aantal sessies met Hans wel weer!

Na eerst de diepte in te zijn getreden is hier vervolgens een prachtig aansluitende huisstijl uitgekomen. Daarnaast heeft Hans zijn netwerk ter beschikking gesteld en mij doorverwezen naar specialisten (technische realisatie) om mijn visie verder mee uit te werken.

Met deze partij had ik ook gelijk een klik. Beter gezegd, iedereen begrijpt elkaar zonder al te veel woorden te hoeven gebruiken. Dit heeft hij perfect aangevoeld. Ik kijk uit naar de volgende projecten waar Hans en ik samen aan zullen gaan werken!


Quote

PROBLEEM'N POAR NEEM'N

Poar Neem’n
Poar Neem’n
Poar Neem’n

Meer projecten